0

Dunavie: Klantgericht duurzaam renoveren via ketensamenwerking

Woningcorporatie Dunavie wil samen met onder andere Climarad, Glazz.nl, Henrad, Inventum, Kingspan, Koston en Weekamp RDC (leveranciers) een nieuwe uitdaging aangaan op het gebied van duurzaamheid en ketensamenwerking. Met een menukaart en voorlichting kunnen de huurders bewust kiezen voor extra maatregelen, naast de verplichte renovatieonderdelen. Zo krijgen ze extra comfort en besparen energie, of één van beide, in ruil voor een geringe huurverhoging.

Woningcorporatie Dunavie wil samen met onder andere Climarad, Glazz.nl, Henrad, Inventum, Kingspan, Koston en Weekamp RDC (leveranciers) een nieuwe uitdaging aangaan op het gebied van duurzaamheid en ketensamenwerking. Met een menukaart en voorlichting kunnen de huurders bewust kiezen voor extra maatregelen, naast de verplichte renovatieonderdelen. Zo krijgen ze extra comfort en besparen energie, of één van beide, in ruil voor een geringe huurverhoging. Dunavie wil via een nieuwe aanpak klantgerichter werken, en zo uiteindelijk bijdragen aan een duurzamere woningvoorraad.

Lees hier meer over dit project.


Dit kennispartnerproject wordt u mede aangeboden door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Bouwnijverheid en is begeleid door SBRCURnet.

Kennispartner faciliteert Dunavie met..

  • het begeleiden en faciliteren (deels) klankbordgroepen;
  • het geven van advies bij afstemming met de onderhoudsbedrijven en leveranciers;
  • het houden van diepte-interviews en verzorgen onderbouwde communicatie (uitleg energiebesparende maatregelen, klantwaarde, energiebesparing, effect op comfort, etc.) over de diverse menukaartopties. 

Wilt u ook ondersteuning van een Kennispartner voor uw bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: www.sbrcurnet.nl/kennispartner.