0

Hoe maak je van Active House je dagelijkse bouwpraktijk?

Bij het project Hooghkamer in Lisse draait alles om Active House: hoe maak je van deze visie je dagelijkse bouwpraktijk? Een videoverslag.

Hoe maak je de Active House-visie onderdeel van je dagelijks bouwpraktijk? Daar gaat het voor Bouwbedrijf GJ van der Hulst om bij de bouw van zes twee-onder-één kap woningen in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout. Bij het Active House principe draait het allemaal om het integreren van gezondheid, comfort, energie en milieu in het volledige bouwproces.  


Lees hier meer over dit kennispartnerproject.


Dit kennispartnerproject wordt u mede aangeboden door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Bouwnijverheid en is begeleid door SBRCURnet.

  • SBRCURnet maakt inzichtelijk hoe ketensamenwerking gedurende het hele bouwtraject meerwaarde heeft;
  • SBRCURnet maakt extra kwaliteitscontroles op het gebied van luchtdichtheid mogelijk in de gehele keten;
  • SBRCURnet legt vast welke competenties nodig zijn voor het project, door de leerervaringen binnen het bouwbedrijf te beschrijven. 

Wilt u ook ondersteuning van een Kennispartner voor uw bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: www.sbrcurnet.nl/kennispartner


Reacties

5.0

Piet van Pelt op 23 juli 2014

Mooi te zien dat ook (misschien wel vooral) kleinere bedrijven de echte toon zetten! Met een vrouw aan de top! Mooi en inspirerend voorbeeld.

5

delete

Reageer