0

Maskerade: zorgvuldig omgaan met fossiele bronnen

Maskerade Prototype is een pilot project waarbij het zorgvuldig omgaan met fossiele bronnen (zowel energie als materiaal) voorop staat. De trias energetica en de trias ecologica worden hierbij gevolgd. Voor het casco wordt Maskerade, een demontabel houtbouw systeem toegepast. De bouwmethodiek is door Van der Breggen Architecten in eigen beheer ontwikkeld.

Maskerade Prototype is een pilot project waarbij het zorgvuldig omgaan met fossiele bronnen (zowel energie als materiaal) voorop staat. De trias energetica en de trias ecologica worden hierbij gevolgd.

Voor het casco wordt Maskerade, een demontabel houtbouw systeem toegepast. De bouwmethodiek is door Van der Breggen Architecten in eigen beheer ontwikkeld.

Lees hier meer over dit project.Dit kennispartnerproject wordt u mede aangeboden door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Bouwnijverheid en is begeleid door SBRCURnet.

Kennispartner faciliteert Maskerade bij het…

  • het formeren van een consistent samenwerkingsverband met een helder overzicht van de risico's en verantwoordelijkheden
  • de uitwerking van het energieconcept, waarbij vergaande flexibiliteit wordt gegarandeerd
  • het testen en monitoren van biobased gevelvarianten
  • het vastleggen van kennis en ervaring wat betreft biobased en dampopen bouwen

Wilt u ook ondersteuning van een Kennispartner voor uw bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: www.sbrcurnet.nl/kennispartner