0

Bouwmanagement

Bouwmanagement is traditioneel het domein van harde cijfers en checklists die uitgaan van met name tijd en geld. In de huidige tijd echter klinkt de roep om cultuurverandering in de bouw steeds luider. Anno 2014 gaat het steeds meer om sturen op kwaliteit, focus op de klant/eindgebruiker, samenwerken met verschillende disciplines en de inzet van menselijk kapitaal. Bouwproces en bouwmanagement richten zich hier steeds meer op.

SBRCURnet en Bouwmanagement

In de huidige tijd, waar de roep om cultuurverandering in de bouw glashelder en noodzakelijk is, helpen wij om ‘soft-skills’ blijvend onder aandacht te brengen en in (project)organisaties in te bedden. Integraal samenwerken in projecten vergt immers het vermogen om met andere disciplines samen te werken in een bouwproject.  Oog krijgen voor elkaars bijdragen en behoeften zijn daarom succesfactoren van bouwmanagement. SBRCURnet kan hier helpen het noodzakelijke bewustzijn te creëren, onder meer door onze dienst Kennispartner. De Kennispartner helpt u vooruit op het gebied van: (Integraal) Samenwerken, Duurzaamheid en Bouwarbeidsmarkt.

Perica Savanovic
Perica Savanovic
Programmamanager Integraal samenwerken

Telefoon: 015 - 303 05 26

Agenda


Publicaties

Begaanbaarheid_van_bouwterreinen_3d_cover-1490283850
 85,00

Begaanbaarheid van bouwterreinen - 689.16

Geotechnische draagkracht voor funderingsmachines

Ieder jaar vallen er tijdens bouwwerkzaamheden funderingsmachines om of zakken onverwacht weg. Het aantal gevallen is zodanig dat er geen sprake meer is van enkele incidenten. Vanuit de verantwoordelijkheid van iedere bij een bouwproject betrokken partij dient daarom het aantal ongevallen met fun...

Jaar: 2017

Alle publicaties tonen » Verbergen »

Infobladen

Sbrcurnet_infoblad_80pix_thumb-1457709030

Wat is BIM? Wat kan je met BIM? - 447

BIM (Bouw Informatie Model) is sinds 2010 een veelvuldig gebruikte term in de bouwwereld. Wat is BIM en wat kan je er in de praktijk allemaal mee?

Alle infobladen tonen » Verbergen »

Blogs

Alle Blogs tonen » Verbergen »