0

Aflevering 14: Duurzaam samenwerkingsverband, multifunctionele daken en onderwijs en praktijk

In aflevering 14 horen we hoe 5 bouwbedrijven via een samenwerkingsverband aantoonbaar duurzame projecten realiseren dankzij de gezamenlijke kennis. Ook zien we multifunctionele daken in Amsterdam en vertellen de bezoekers van Bouw Compleet of onderwijs en bouwpraktijk goed op elkaar aansluiten. Een gratis publicatie uit de SBRCURnet-webshop winnen? Beantwoord de Kenniskraker: 'Hoe zorgen we dat goed opgeleide bèta-vrouwen voor de bouwsector kiezen?' en maak kans!

Samenwerken met focus, zonder het oog te verliezen voor de eigen bedrijfsbelangen: dat is WoonZo. In deze aflevering horen we hoe 5 bouwbedrijven via dit samenwerkingsverband aantoonbaar duurzame projecten realiseren dankzij de gezamenlijke kennis. Ook zien we de voordelen van multifunctionele daken in Amsterdam, waarop verschillende functies samenkomen. Hotel Andaz is hiermee onder meer aan de slag. Op Bouw Compleet vertellen bezoekers of onderwijs en bouwpraktijk goed op elkaar aansluiten. 

Ook deze aflevering zijn we benieuwd naar uw visie. Beantwoord de Kenniskraker: 'Hoe zorgen we dat goed opgeleide bèta-vrouwen voor de bouwsector kiezen?'.