0

Aflevering 3: Lean werken, kwaliteit samenwerking centraal en duurzaam bouwen

De principes van lean werken helpen de verspilling op de bouwplaats tegen te gaan, horen we in aflevering 3. De werknemers van Bouwbedrijf GJ van der Hulst volgen hiervoor een speciale training, waarbij life long learning centraal staat. In het lommerrijke Bloemendaal vertelt Dura Vermeer over de rioolvervanging en wegconstructie die via Past Performance zijn uitgevoerd. Centraal hierbij staan de kwaliteit van de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Deelnemers van BouwLokalen vertellen welk huis volgens hun duurzamer is: heel goed geïsoleerd en met een zonnepaneel, of helemaal vol zonnepanelen, met minder goede isolatie.

De principes van lean werken helpen de verspilling op de bouwplaats tegen te gaan, horen we in aflevering 3 aan de hand van Kennispartnerproject Hooghkamer. De werknemers van Bouwbedrijf GJ van der Hulst volgen hiervoor een speciale training, waarbij life long learning centraal staat. 

In het lommerrijke Bloemendaal vertelt Dura Vermeer over de rioolvervanging en wegconstructie die via Past Performance zijn uitgevoerd. Centraal hierbij staat de kwaliteit van de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Deelnemers van BouwLokalen vertellen welk huis volgens hen duurzamer is: heel goed geïsoleerd en met een zonnepaneel, of helemaal vol zonnepanelen, met minder goede isolatie.

Wat denkt u? Discussieer mee in het forum van BouwProfs.

Meer weten?