0

Foto's lancering Bouwcampus

Bekijk de foto's van de lancering van De Bouwcampus op onze website.

Tijdens het ontbijt voor alle kennisorganisatie die het Bouwcampuspand inmiddels rijk is, werd duidelijk dat de diverse organisatie elkaar goed weten te vinden: onder het genot van een hapje en een drankje is volop genetwerkt.

Opening-de-bouwcampus-ontbijt

Expo

De flexibilisering van de samenleving en de gevolgen hiervan voor verstedelijking, verduurzaming en vergrijzing vormden de rode draad voor de lancering. Via een expo konden we gehele dag kennismaken met allerlei verrassende, vernieuwende ontwikkelingen. Zo verbaasde BRIS-collega Anne Königs zich onder andere over een heel speciale  geluidsinstallatie. 

Opening-de-bouwcampus-expo

Lezingen en workshops

Tegelijkertijd presenteerden de bewoners van De Bouwcampus zich met diverse lezingen en workshops. Zo ging Perica Savanovic (programmamanager SBRCURnet) in op de vraag hoe de bouw een volwaardige rol kan spelen in de Nederlandse kenniseconomie, en ging Jeannette Baljeu (algemeen directeur SBRCURnet) tijdens een inspiratielunch in gesprek met jong professionals en studenten.

Opening-de-bouwcampus-workshop

De Marktvisie

Aan het einde van de dag zijn De Marktvisie en de Themakaart met de agenda voor de Bouw aangeboden aan Minister van Infrastructuur en Milieu, mevrouw Schultz van Haegen, en Minister van Wonen en Rijksdienst, de heer Blok. Ruim 400 genodigden uit de gehele bouwsector waren hiervan getuige.

Opening-de-bouwcampus-marktvisie