0

Geotechniekdag 2013 in teken van elementen

SBRCURnet nodigt u op 5 november van harte uit voor de Geotechniekdag. Deze vindt plaats in het Chassé Theater te Breda, en heeft dit jaar het thema ‘Elementair’ meegekregen

SBRCURnet nodigt u op 5 november van harte uit voor de Geotechniekdag. Deze vindt plaats in het Chassé Theater te Breda, en heeft dit jaar het thema ‘Elementair’ meegekregen. ‘Elementair’ verwijst naar de elementen (water, grond, dijken, wind), naar een wetenschappelijk, grondige (!) benadering van de geotechniek, maar ook naar maatschappelijke ontwikkelingen en bijzondere projecten waarbinnen de geotechniek in beginsel steeds weer een onmisbaar kennisveld blijkt te zijn.

De dag is bedoeld voor deskundigen en belangstellenden op het gebied van de geotechniek in dienst van overheid, ontwerp- en ingenieursbureaus, gespecialiseerde adviesbureaus, opdrachtgevers, aannemers, waterschappen, wetenschappelijk onderwijs in Nederland en België.

Programma
De Geotechniekdag biedt een podium voor een breed samengesteld palet van Nederlandse en Belgische wetenswaardigheden, gerelateerd aan de grondmechanica.

Meer over het programma en aanmelden