0

Hoe pak je kwaliteitsborging aan?

De verantwoordelijkheid van kwaliteitsborging komt steeds vaker bij bouwondernemingen te liggen. Een lastige opgave, waar ook Smit's Bouwbedrijf (SBB) uit Beverwijk mee kampt.

Nederland stapt over naar private kwaliteitsborging. Dit betekent dat de verantwoordelijkheid van kwaliteitsborging bij bouwondernemingen komt te liggen. Een lastige opgave, waar ook Smit's Bouwbedrijf (SBB) uit Beverwijk mee kampt. Onder andere bij het project Westerdel in Langedijk. Het borgen kost hen extra tijd en geld, het belemmert hen in hun standaardwerk. In een videoverslag vertellen ze hoe ze dit succesvol aanpakken samen met de SBRCURnet Kennispartner.


Lees hier meer over dit project


Dit kennispartnerproject wordt u mede aangeboden door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Bouwnijverheid en is begeleid door SBRCURnet.

Kennispartner faciliteert het project Westerdel van Smit's Bouwbedrijf met...

  • Een inventarisatie van de competenties voor het project. Daarbij worden de leerervaringen binnen het bouwbedrijf beschreven. 
  • De Kennispartner bekijkt samen met het bouwbedrijf hoe zij de kwaliteit kunnen borgen;
  • Het mogelijk maken voor Smit’s Bouwbedrijf dat zij de bouwkwaliteit kan controleren in de standaardprocessen, met een digitale tool;

Wilt u ook ondersteuning van een Kennispartner voor uw bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: www.sbrcurnet.nl/kennispartner.