0

Verduurzamen van de regio Amersfoort

Het verduurzamen van de regio Amersfoort is de opgave waar 033Energie voor staat. Diversen bedrijven en organisaties uit Amersfoort (en omgeving) bundelen hun krachten, kennis en expertise. De ervaringen zullen vervolgens worden gedeeld, om zo te komen tot het verduurzamen van de regio Amersfoort en wellicht andere regio’s te kunnen helpen om dit ook te gaan doen.

Het verduurzamen van de regio Amersfoort is de opgave waar 033Energie voor staat. Diverse bedrijven en organisaties uit Amersfoort (en omgeving) bundelen hun krachten, kennis en expertise. De ervaringen zullen vervolgens worden gedeeld, om zo te komen tot het verduurzamen van de regio Amersfoort en wellicht andere regio’s te kunnen helpen om dit ook te gaan doen.

Unieke aanpak

Uniek in de aanpak is dat de huiseigenaar door alle aspecten van besparingsmaatregelen achter één loket vindt. Dat geldt voor voorlichting, advisering en verbouwing tot het stimuleren van samenwerking tussen huiseigenaren. Dit is te danken aan de samenwerking tussen de bedrijven onderling en de overheid.

Lees hier meer over dit project.Dit kennispartnerproject wordt u mede aangeboden door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Bouwnijverheid en is begeleid door SBRCURnet.

Kennispartner faciliteert 033Energie bij het…

  • werken aan prestatiegaranties voor de specifieke klantgroepen
  • bevorderen van de samenwerking tussen organisaties en mensen
  • ontwikkelen van competenties; duurzaam bouwen én samenwerken voor bouwbedrijven 
  • focussen op Product-Markt Combinaties om echt gerichte klantwaarden te realiseren
  • creëren van ambassadeurs onder klanten

Wilt u ook ondersteuning van een Kennispartner voor uw bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: www.sbrcurnet.nl/kennispartner