0

InfraCafés en InfraLokalen

InfraCafé

Het InfraCafé is een gratis inspiratiebijeenkomst. Een toonaangevende spreker uit de GWW-wereld gaat met u en andere deelnemers in gesprek over een innovatie, bijvoorbeeld een nieuwe verdienmogelijkheid, dienst of praktijkaanpak in de GWW. Samen onderzoekt u mogelijke matches en kansen voor de toekomst.

InfraLokaal

Het InfraLokaal is een praktijkgerichte, gratis middagbijeenkomst op locatie, over de nieuwste trends rondom een specifiek thema in de bouw & infra. Wat zijn de ervaringen en welke vakkennis is er voorhanden? Experts praten u in enkele uren bij. 

Archief bijeenkomsten

Tips voor effectief omgevingsmanagement

Door tijdig en duidelijk te communiceren met medestanders en omwonenden, kunt u veel problemen bij een bouwproject in de openbare omgeving voorkomen. Maar welke aanpak levert in uw situatie de beste resultaten op? Tijdens deze gratis middagbijeenkomst zag u via praktijkvoorbeelden wat een bepaalde insteek kan opleveren en is hierover een discussie gevoerd. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en verslagen van deze dag.

Meer-informatie


Organiseer ook een InfraLokaal

Wilt u uw vakkennis op een laagdrempelige manier bij de GWW brengen, dan biedt een Infracafé of InfraLokaal u daarvoor een uitstekende kans, want 

  • De BouwLokalen wijzen uit dat een dergelijke kleinschalige opzet op locatie een beproefde formule is;
  • Uw kennis komt direct terecht op de werkvloer;
  • De organisatie achter Infracafé en InfraLokalen zorgt voor free publicity.

Wat is de rol van SBRCURnet?

SBRCURnet heeft dit laagdrempelige concept samen met Rondom GWW, Building Changes en de Hogeschool van Amsterdam ontwikkeld, op basis van de BouwLokalen, en coördineert de invulling van het programma en de logistiek op alle locaties.

De InfraCafés en -Lokalen zijn mede mogelijk door MKB-Infra, Bouwend Nederland en het fonds voor de bouwnijverheid O&O, en zijn een initiatief van stichting Rondom GWW, SBRCURnet, Building Changes en de Hogeschool van Amsterdam.