0

Bouwkennis nodig voor uw project? Schakel SBRCURnet in

Kennispartner BouwTV

Volg laatste ontwikkelingen rond projecten die innovatief aan de slag zijn met duurzaam bouwen, integraal samenwerken en bouwarbeidsmarkt. In elke aflevering komen alle drie de thema’s aan bod. Twee reportages worden afgewisseld met korte intermezzo’s waarin de mening van de markt centraal staat.


bekijk-alle-afleveringen

Overzicht Kennispartnerprojecten

(Integraal) Samenwerken

Duurzaamheid

Bouwarbeidsmarkt

Interesse? Vul het contactformulier in

De medefinanciering door O&O geldt voor een beperkt aantal aanvragen. Lees de voorwaarden in de brochure hiernaast of ga naar de tab 'Meer info' onderaan de pagina. Interesse? Vul dan bij de tab 'Contact' het formulier in.

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

  1. Uw project is een koploperproject. Hieronder verstaan wij een concreet (in de aanloopfase of al gestart) bouwproject en u hebt aantoonbaar ambitieuze en concrete doelen voor ogen.
  2. De betrokken proactieve (bouw)bedrijven binnen uw project staan open voor een versterking van het team, en voor ondersteuning op (een van) drie hoofdthema’s: (integrale) samenwerking, duurzaamheid en bouwarbeidsmarkt.
  3. Om in aanmerking te komen voor financiering door O&O stemt u er mee in om uw leerervaringen met de sector te willen delen, zodat anderen in de bouw hier weer hun voordeel mee kunnen doen.