0

Aflevering 15: Instroom jongeren, private kwaliteitsborging en afvalreductie

Op alle bouwprojecten in de regio minimaal 1 leerling aan het werk, dat is het doel van ‘Katwijk bouwt!’. In aflevering 15 zien we hoe onderwijs, overheid en ondernemers dit realiseren. Daarnaast horen we de gevolgen van de invoering van de wet private kwaliteitsborging: hoe realiseer je aantoonbare meerwaarde voor de klant? Bezoekers van Building Holland vertellen over afvalreductie en ook deze keer schakelen we uw hulp in voor de Kenniskraker: ‘Op welke manier kan prefab bouwen een kans zijn voor de bouwarbeidsmarkt?’ Reageer en win een gratis online publicatie uit de SBRCURnet-webshop!

Op alle bouwprojecten in de regio minimaal 1 leerling aan het werk, dat is het doel van ‘Katwijk bouwt!’. In aflevering 15 zien we hoe onderwijs, overheid en ondernemers dit realiseren. Daarnaast horen we de gevolgen van de invoering van de wet private kwaliteitsborging: hoe realiseer je aantoonbare meerwaarde voor de klant

Bezoekers van Building Holland vertellen over afvalreductie en ook deze keer schakelen we uw hulp in voor de Kenniskraker: ‘Op welke manier kan prefab bouwen een kans zijn voor de bouwarbeidsmarkt?’.

Meer weten?